30.5 C
Tirana
Thursday, 26 May, 2022

“Fëmijë që po ndërrojnë jetë pas vaksinës”/ Pastori thirrje të fortë prindërve

Pastori Nick Wakeley e quan vaksinën anticovid një eksperiment të dështuar.

Për emisionin “Quo Vadis”, ai u shpreh se një nga kategoritë më të parrezikuara nga infektimi janë fëmijët, ndaj, ai iu bën apel prindërve që të refuzojnë injektimin e dozave.

“Nuk janë vaksina tradicionale. Ky eksperimet ka dështuar në mënyrë masive. Nuk mund të vendosim besim te njerëzit që imponojnë. Fëmijët nuk janë në rrezik për të ndërruar jetën nga COVID, madje nuk infektojnë të tjerët. Por, fëmijët po vdesin nga vaksinat. Ka shumë të rinj në Amerikë që kanë ndërruar jetë 15 dhe 16-vjeçarë, 2-3 javë pasi kanë kryer vaksinën…I gjithë premtimi me këtë vaksinë është që mund të lehtësojë pasojat, por nuk është e vërtetë. Nëse qeveria nuk mbron popullin, nëse mjekët nuk mbrojnë popullin, atëherë përgjegjësia qëndron te prindërit. Prindërit duhet të vendosin për fëmijët e tyre.”

TË NGJASHME

TË FUNDIT

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com