• 29/03/2023

“Egzona iu qep Donaldit këmba-këmbës”, Tani flet për raportin mes tyre

 “Egzona iu qep Donaldit këmba-këmbës”, Tani flet për raportin mes tyre

Tan Brama është i eleminuari i fundit nga shtëpia e “Big Brother VIP”. Ndonëse qendroi pak javë, ai u miqësua shumë me të gjithë banorët.

I ftuar në “Ftesë në 5”, Tani zbuloi shumë detaje rreth marrëdhënieve mes tyre. Ndër të tjera, balerini u ndal edhe tek një romancë e fshehtë që kishte vënë re.

“Egzona erdhi nga jashtë sikur s’kishte ndodhur asgjë dhe iu qep Donaldit këmba-këmbës. I bënte përshtypje atij, rrinte gjithë kohës me Donaldin e gjithë kjo shoqëri pas ikjes së Triksës?!”,- u shpreh ai. 

Po cila ka qene arsyeja sipas Egzones se pse ajo u afrua me Donaldin pas daljes së Beatrix?

Ajo foli për raportin e shumëkomentuar me Donaldin, i cili siç u tha edhe e penalizoi në lojën e saj.

 “Unë e kam parë të nevojshme të afrohesha kur Triksa ishte keq. Edhe nëse ajo më penalizon nuk e kam me rëndësi sa kam njerzillëkun. Ngjarja me Triksën ndodhi tre ditë pasi në prime u trajtua që Egzona është futur në mes të tyre, prandaj ishte ai reagim. Më ka ardhur keq që Triksa po m’i thotë ato gjëra. Mendova për familjen time, se unë shoqërinë, familjen dhe karrierën i kam të shenjta”, tha Egzona.

Të ngjashme