• 10/06/2023

Efi përplaset keq me Luizin: Kokrra mashtruesit, ik pirdhu ti edhe ajo që të ka bërë

 Efi përplaset keq me Luizin: Kokrra mashtruesit, ik pirdhu ti edhe ajo që të ka bërë

Prime i mbrëmjes së kaluar në Big Brother Vip duket se ka thelluar gjithnjë e më tepër përçarjen mes Efit dhe Luizit. Në një moment, në dhomën e rrëfimit Efi ajo e ka quajtur Luizin mashtrues, madje edhe ka ofenduar edhe nënën e tij.

“Ik pirdhu ti dhe ajo që të ka bërë”, ishte një tjetër frazë e përdorur nga Efi.

Kjo nuk i ka pëlqyer fare Luizit, i cili e pyeti Efin se çfarë i bëri nëna e tij.

Luizi tha se ato që i kishte, ia ka thënë asaj në fytyrë. Në anën tjetër, Efi u shpreh se janë shumë të shëmtuara ato që u transmetuan.

Sipas Luizit, Efi u viktimizua para publikut, ndaj u zgjodh si e preferuara e publikut.

“S’kam punë as me familjen tënde, as me shoqet, as me të dashurin. Unë të them ty pirdhu po, por jo nënës tënde.”, tha Luizi.

Të ngjashme