• 10/06/2023

Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo rikthehen në ‘Big Brother VIP’

 Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo rikthehen në ‘Big Brother VIP’

Bledi, Kiara, Efi dhe Ronaldo janë 4 ish-banorët që do të rikthehen mbrëmjen e sotme në “Big Brother VIP”. “Si mund ta lija unë burrin vetëm?”, tha Kiara e lumtur.

Nga ana tjetër opinionisti Arbër Hajdari nuk i kurseu thumbat ndaj tyre. “Do ju duhet ndonjë freskuese t’i bëjnë fresk Luizit”, tha Arbri teksa shtoi për Kiarën: Tani nuk të duhet më hapësirë!

‘Si e kuptoni ju dashurinë, cili është indikatori, matësi-tha Kiara.

Tani Luizin e duan edhe burrat, jo më gratë, tha Arbëri.

Të ngjashme