E rëndë, 29-vjeçari i merr jetën 14-vjeçarit

Një burrë në Pennsylvania është akuzuar për vrasjen dhe gjymtimin e një adoleshente transgjinore që e takoi përmes një aplikacioni.

29-vjeçari po mbahet në burg me akuzën për vrasjen e Pauly Likens. Likens, 14 vjeç, u pa për herë të fundit më 22 qershor dhe më pas u raportua e zhdukur nga të afërmit.

Policia gjeti mbetje njerëzore në dhe përreth ujërave të liqenit Shenango, si dhe mbetje të tjera u gjetën në zonë më vonë.

Policia ka thënë se Likens ka vdekur nga goditja në kokë para se të copëtohej trupi. Përveç vrasjes, DaShaën Watkins ngarkohet edhe me akuza të tjera si sulm të rëndë, prishje të provave, abuzim të kufomës e të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com