E pazakontë! Bie rrufeja në “hale”

 E pazakontë! Bie rrufeja në “hale”

Teksa po mbahej seanca e jashtëzakonshme në lidhje me tensionet dhe arrestimin e policëve nga Serbia, Kuvendi i Kosovës u zhyt në terr të plotë.

Mësohet se një rrufe ka goditur transformatorin që furnizon ambientin me energji elektrike. Deputetët të cilët ndodheshin në seancë plenare janë detyruar që të bëjnë dritë me telefonat e tyre.

Seanca u kërkua nga opozita, të cilët kërkuar që Kurti të raportojnë në lidhje me ngjarjet e krijuar së fundmi në veri të vendit si dhe për rrëmbimin e tre oficerëve të Policisë nga palët serbe.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Të ngjashme