• 10/06/2023

‘E kam pas ëndërr’! Luiz Ejlli tregon çfarë do të bëjë më çmimin e BBV?

 ‘E kam pas ëndërr’! Luiz Ejlli tregon çfarë do të bëjë më çmimin e BBV?

Po afron finalja e madhe. Banorët e Big Brother Vip 2, i kanë shprehur njëri-tjetrit për ëndrrat e tyre, dhe se si mund t’i investojnë lekët, nëse do ishin fitues.

Ndërsa kanë qenë në ambientin e brendshëm të shtëpisë, Luizi i ka treguar Kristit se ka pasur gjithmonë ëndër të ketë një kopsht fëmijësh.

Luizi: E kam andërr o Krist! Me hap një kopsht…

Kristi: Kopsht?

Luizi: Për zoten, gjithmonë e kam pas andërr. Me marrë 4-5 edukatoresh dhe një infermiere, 2 sanitare, 7-8 vetë staf dmth. Kamera gjithandej, se normal është përgjegjësi e madhe. Me drekë, me të tana… e kam pas andërr gjithmonë, se më duket sikur po kontribuoj në rritjen e tyre.

Kristi: Investoi mirë lekët që do fitosh.

Të ngjashme