27/01/2023

Fituesi i edicionit të parë të BBV, Ilir Shaqiri në një intervsitë së fundmi ka folur mbi këtë eksperincën brenda shtëpisë, raportet që ka me banorët dhe planet e së ardhmes

Balerini ashtu sikurse ka treguar më parë në intervista të tjera ka thënë se përshtatja në dy javët e para të izolimit brenda shtëpisë në Big Brother Vip ka qënë e vështirë.

‘’Dy javët e para kanë qënë shumë të vështira sepse ambjentimi diçka e vështirë aty brenda sepse je i kufizuar mënyrat në lidhje me vetevetn dhe me botën.

Por thashë që nuk e kisha një problem të madh këtë gjë. Unë edhe gjuaj peshk, jam peshkatar,kështu që kur shkoj merrem me peshkimin’’, u shpreh ai.