“Do të kujtohet ndër breza si prijës i demokracisë”, Presidenti Begaj mesazh në 25-vjetorin e vdekjes së Azem Hajdarit

 “Do të kujtohet ndër breza si prijës i demokracisë”, Presidenti Begaj mesazh në 25-vjetorin e vdekjes së Azem Hajdarit

Presidenti i republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, ka kujtuar Azem Hajdarin në 25-vjetorin e vrasjes së tij.

Begaj shprehet se Hajdari do të do të kujtohet ndër breza si prijës i demokracisë.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

“Nderim dhe respekt për “Heroin e Demokracisë”, Azem Hajdari. Lideri i Dhjetorit ‘90 me trimërinë dhe guximin e tij do të kujtohet ndër breza si prijës i demokracisë”, shprehet Presidenti.

 

tiranaweb.al


Të ngjashme