Dhuna e Rrajave për guroret, Prokuroria e Tiranës tallet me hetimet: Ishte plagosje e lehtë!

Prokuroria e Tiranës ka përfunduar hetimet për pjesëtarët e fisit Rraja dhe i akuzon për plagosje të lehtë dhe kanosje, si autor të rrahjes së fisit Maja.

Edhe grupi i eksperteve thotë që dëmtimet hyjnë në kategorinë e plagosjes së lehtë me dashje.

Ka dalë akti i ri i ekspertimit më datë 18 shtator, i cili konfirmon të njëjtën akuzë.

Shihni pamjet më poshtë dhe gjykojeni vetë. A quhet plagosje e lehtë kjo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com