Denoncime të reja në SPAK/ Ish kandidati i opozitës Lefter Maliqi “ka lexuar SKY”

Lefter Maliqi duket se i ka lexuar me aq vëmendje bisedat në SKY sa është i bindur se ky është një hetim paralel i tij deri aty sa mund ti sugjerojë SPAK-ut se kë mund të procedojë nga policia si pjesë të Metamorfozës.

Çfarë ndodh në Kuçovë , sipas Lefter Maliqit ish kandidat I aleancës “ Bashkë fitojmë” si edhe sekretari politik I PL për Beratin duhet hetuar ndaj dhe ai vazhdon serialin e denoncimeve.

Dhe siç thotë Maliqi , deri tani ka përcjellë 11 kallëzime, por SPAK fle gjumë sipas tij./tch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com