• 29/03/2023

Deklarata që tronditi Oltën live, çfarë tha Efi si “thikë pas shpine” për aktoren

 Deklarata që tronditi Oltën live, çfarë tha Efi si “thikë pas shpine” për aktoren

Sherri i Oltës dhe Efit është diskutuar edhe mbrëmjen e sotme teksa Olta ka marrë një tjetër goditje.

Pas dhënies së klipit të darkës dhe sqarimit mes dyshes, duket se Efi nuk i largohet mendimit që Olta është një personazh negativ në shtëpi.

“Vazhdoj të mendoj që Olta është një personazh negative këtu Brenda dhe gjë tjetër nuk kam çfarë shtoj.

Unë jam Efi dhe nuk kam mendimet e Luizit dhe kësaj gjëjë duhet t’ja vë pikën.”- tha Efi.

Kjo duket se ka tronditur shumë Oltën e cila me disa reagime mjaft të dukshme ka zgjedhur të mos e komentoj fare.

“Këtë që tha Efi nuk dua ta diskutoj fare”.- tha Olta.

Të ngjashme