• 29/03/2023

Debate për puthjen mes Dj PM dhe Sarës / Fifit i bie të fikët LIVE gjatë spektaklit

 Debate për puthjen mes Dj PM dhe Sarës / Fifit i bie të fikët LIVE gjatë spektaklit

Fifi ka humbur ndjenjat gjatë spektaklit live të Big Brother Vip.

Ajo është ndjerë keq gjatë diskutimeve me Dj PM dhe Saran, pas puthjes së këtyre të fundit.

Fifi ka akuzuar Saran se po e bën për lojë, ndërsa Sara e kundërshtoi dhe se “ashtu e ndjeu dhe ashtu bëri”.

Si Sara, ashtu edhe Dj Pm akuzuan Fifin se po përpiqet që t’u prishë lidhjen.

Të ngjashme