• 29/03/2023

Çfarë po ndodh në Big Brother? Banoret mërziten keq, shtrihen ‘për të fjetur’ në oborr

 Çfarë po ndodh në Big Brother? Banoret mërziten keq, shtrihen ‘për të fjetur’ në oborr

Banorët kanë marrë një zarf për të zhvilluar një tjetër provë.

Ata ndarë në dy grupe, djemtë dhe vajzat dhe kanë përzgjedhur një prej këngëve të viteve të mëparshme me qëllim që të imitojnë performancën njësoj si në videoklip.

Grupi që do të realizojë më së miri këtë imitim do të fitojë një shpërblim.

Grupi i parë që do të bëjë provën janë vajzat. Prej disa castesh, ajo janë veshur me rrobat e djemve dhe po presin Einxhel, e cila do të ketë rolin kryesor.

Disa prej tyre kanë shprehur shqetësim për kohën e gjatë të pritjes dhe janë shtrirë në oborr ndërsa bëjnë edhe ‘një sy gjumë’.

Të ngjashme