01/02/2023

Rudina Dembacaj ka lajmeruar se do te nxjerre filmin e saj teë parë “Dashuri dhe Turbulenca”.

Por ditën e sotme ajo ka publikuar disa video në spital, ku shprehet se e ka kapur syri i keq!

Nuk dihet nëse kjo është një skenë filmi apo vërtet Rudina ka pasur komplikacione.

Rudina është një ndër aktoret më të drejtpëdrejta dhe ka mjaft fansa që e ndjekin.