• 11/06/2023

Braçe ngre alarmin: Në Tiranë po qarkullojne autobusë qe janë bomba infeksioni

 Braçe ngre alarmin: Në Tiranë po qarkullojne autobusë qe janë bomba infeksioni

Erion Braçe ka reaguar lidhur me problemet në transportin publik ne Tirane.

Ai thotë se ajo që operatorët privatë po bëjnë është kriminale. Braçe shkruan se halli i tyre i vetëm eshte ekonomik dhe se në kryeqytet po qarkullojne bomba infeksioni, referuar autobusëve.

“Ti themi gjerat sic jane:
KJO QE OPERATORET PRIVATE PO BEJNE ME AUTOBUSET NE #TIRANE, ESHTE KRIMINALE!
I kam degjuar privatet ne ligjerime me pashe neper tv;
Kam kuptuar qe “halli” i tyre eshte ekonomik-ka lidhje me fitimin, kontraktual.
E kuptoni diferencen?
Qendrimi i tyre konkret, ne linja autobusesh, per nje #fitim kontraktual, eshte i njenashem e kriminal;
Ne #Tirane, ata, po qarkullojne autobuse qe jane doemos bomba infeksioni.
Te perdoresh NJEREZIT qe levizin me autobuse per te arritur qellimet e fitimit kontraktual, eshte KRIMINALE ne kushtet e nje #PANDEMIE.
Eshte perhapje e qellimshme e infesksionit.
Kaq per tani”, shkruan Braçe.

Kujtojme se janë 11 operatorë privatë të cilët realizojnë shërbimin e transportit urban në 16 linja të ndryshme të autobusëve të cilat kalojnë nga periferia në qendrën e qytetit si edhe disa linja të tjera për ish-komunat e Tiranës dhe se fundmi ka shume probleme sa i perket tejmbushjes me njerez, pritjeve të gjata, mungeses se kushteve dhe mosmarrjes se masave anti-Covid.

Të ngjashme