20/03/2023

Gazetari Bledi Mane në një intervistë për Euronews Albania tha se teknologjia i ka dhënë mundësi shumë njerëzve të lëvrojnë në profesione të ndryshme.

Ai përmendi këtu një DJ, një influencues, por theksoi se përmes teknologjisë nuk bëhesh dot aktor.

Sipas gazetarit problemi qëndron dhe te shkollimi.

“Shkollat tona për shembull, fakulteti im ka nxjerrë çdo vit me qindra gazetarë, por 95% e emrave janë tretur, nuk janë më. Akademia e Arteve, për shembull, kemi Olta Gixharin. Mund të jetë nënë e mirë, gocë e mirë, e gjatë, simpatike, por unë s’di ndonjë rol që më ka mbetur në mendje nga Olta,” – u shpreh Mane.