• 31/03/2023

Berisha tallet me fushatën e Bashës: Seç gjeti një kamionçinë dhe fliste vetëm!

 Berisha tallet me fushatën e Bashës: Seç gjeti një kamionçinë dhe fliste vetëm!

Teksa talli fushatën e Lulzim Bashës në zgjedhjet e kaluar, të cilën e zhvilloi vetëm fare, Berisha kishte një mesazh anëtarët e Grupit Parlamentar dhe Këshillit Kombëtar të PD.

“Nuk i fitojmë zgjedhjet me të. Vetëm në një kamionçinë dilte. Tani miqtë e mi, ne jemi këtu për shpëtimin e Partisë Demokratike. Çfarë ilaçi ka, si do të shpëtojmë ne PD-në? Me norma dhe standarde, me vullnetin tuaj. Ne do të zhvillojmë foltoret e debatit në të gjithë Shqipëri për të njohur të vërtetat. Do ti japim të drejtat anëtarit tonë. Asgjë miqtë e mi nuk do të na përçajë ne.  2 fjalë do t’u them miqve të mi në grup parlamentar apo në Këshill Kombëtar.

Secili prej jush ka të drejtë të thotë Berisha të përjashtohet. Por të vetmen gjë që s’keni është të thoni që ‘u detyrua ta dhunojë statutin’. Ai që e thotë këtë nuk njeh alfën dhe omegën e kësaj partie.

Kurrë një i huaj, kushdo qoftë ai, nuk mund të të thotë shkelmo mbi forumet dhe statusin që ke”, tha Berisha.

Të ngjashme