Banorët e Zall Herrit protestojnë për asfaltimin e rrugës: Nuk i dërgojmë dot fëmijët në shkollë, policia na bën presion

 Banorët e Zall Herrit protestojnë për asfaltimin e rrugës: Nuk i dërgojmë dot fëmijët në shkollë, policia na bën presion

Banorët e Zall Herrit, Pinar, Priskë e Vogël dhe Herraj kanë protestuar sot sërish për asfaltimin e rrugës. Disa nga fëmijët ë kësaj zonë, sot në ditën e parë të shkollës nuk kanë shkuar në shenjë proteste.

“Po na bëjnë presion se pse po dalim në protestë! Më kanë thirrur në polici e më thonë se pse ke protestuar! Më ka thirrur shefi i OPGJ-së”, shprehet një nga banorët.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Banorët kanë bllokuar edhe mjetet e tonazhit të rëndë që shkojnë në Bovillë për të marrë inerte.

tiranaweb.al


Të ngjashme