26/01/2023

Sot do të mbahet protesta e radhës në Shkodër për rritjen e çmimit të naftës.

Një ditë më parë shkodranët bllokuan për pak minutat urën e Bahçallekut duke qenë të parët që ngritën zërin për çmimin e naftës.

Një poster shumë origjinal është shpërndarë sot në rrjetet sociale, për të nxituar sa më shumë njerëz për të marrë pjesë. “Sot në orën 17:00 te sheshi.“Do të jemi afër bashkisë Shkodër, kemi vipat, për rininë që ka dëshirë me na u bashku. Ju prresim, të protestojmë për rritjen e çmimeve!”.

Fotoja ka bashkuar Ilirin, Borën, Donaldin dhe Beatrix. Personazhet kryesorë të këtij Big Brother si për të treguar situatën se për çfarë ngrihen të rinjtë.

Ende nuk dihet se vërtet ish-banorët e BBV do marrin pjesë në protestë apo ky ishte thjesht një ‘marifet’ për të tërhequr sa më shumë njerëz?