Avokati i Berishës: Padi në SPAK kundër gjyqtares Irena Gjoka, kërkojmë përjashtimin e saj nga çështja

Ish-kryeministri Sali Berisha ka ngritur një padi SPAK ndaj gjyqtares që po shqyrton çështjen e tij, Irena Gjoka.

Në fjalën e tij, avokati mbrojtës Genc Gjokutaj tha se ato kanë kërkuar në gjykatë përjashtimin e saj nga seanca.

“Nga Berisha është bërë në SPAK për gjyqtare për shkelje të detyrës dhe kemi kërkuar përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka, po presim për vendimin e shqyrtimit të kërkesës për përjashtimin e saj, ne jemi për një mbrojtje efektive”, tha Gjokutaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com