• 10/06/2023

Arbana Osmani surprizohet në mënyrën më të veçantë nga ish-banorja e BBV(FOTO)

 Arbana Osmani surprizohet në mënyrën më të veçantë nga ish-banorja e BBV(FOTO)

Këtë edicion Keisi Medini për aq kohë sa qëndroi brenda shtëpisë mori vëmendje shumë të madhe nga publiku për shkak të situatave si lidhja dhe ndarja me Kristin, hyrja në “BBV2” e babait të saj, Sabianit, hyrja e Lorencit etj, dhe kjo vëmendje ndikoi edhe në karrierën e saj pasi doli nnga shtëpia.

Për mundësinë që iu ofrua për të qenë pjesë e “BBv2”, në shenjë falenderuese Keisi i ka dërguar disa lule Arbana Osmanit, ku dhe i ka shkruar një letër.

Siç ma ndriçove mua karrierën ashtu t’u ndriçoft dhe ty jeta! Faleminderit nga zemra!

Të ngjashme