Aksidenti fatal në Gjermani, policia konfirmon: Tre prej viktimave janë shqiptarë!

Mediat gjermane kanë zbardhur të tjera detaje nga ngjarja e rëndë e ndodhur ditën e djeshme në Hafencity të Hamburgut në Gjermani, ku pesë persona mbetën të vdekur teksa punonin.

Sipas policisë, tre nga pesë viktimat e aksidentit të rëndë industrial ishin shqiptarë. Të dhënat personale të dy viktimave dhe të të plagosurve janë siguruar nga policia, por nuk janë publikuar.

Detajet personale të dy viktimave të tjera janë ende në pritje. Por nuk ka asnjë dëshmi se ata janë bullgarë. Policia kundërshtoi informacionin e autoritetit të zhvillimit urban, i cili njoftoi të hënën se ata ishin bullgarë.

Sipas informacioneve, aksidenti në punë është shkaktuar nga shembja e skelës në një bosht ashensori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com