• 10/06/2023

‘Ajo shmanget se s’ka b*thë’/ Efi ia thotë në fytyrë Luizit: Ke patur interes tek unë!

 ‘Ajo shmanget se s’ka b*thë’/ Efi ia thotë në fytyrë Luizit: Ke patur interes tek unë!

Është diskutuar mbrëmjne e sotme në spektaklin e madh të BBV konflikti mes Efit dhe Luizit teksa të gjithë banorët kanë dhënë opinionin e tyre gjithashtu.

Sa i përket kësaj situatë Efi ka treguar që Luizi ka treguar se si është.

“Jam shumë e lumtur që Luizi ka treguar se si është, E vetmja gjë që kam kuptuar si përfundim në fakt Luizi ka patur interes tek unë. Kur i mbaroj interesi më hodhi poshtë.”- tha Efi.

Ndërkohë që Efi ka kërkuar sërish ndjesë për deklaratën që ka bërë një javë më parë lidhur me nënën e tij.

Të ngjashme