01/02/2023

Lulzim Basha e konfideroi një skenar provokimi vajtjen e Sali Berishës me anëtarët e Komisionti të Rithemelimit në ambientet e selisë blu këtë të hënë.

“PD ka qenë dhe është e gatshme të përballet me çdo situatë. Skenari sotëm ishte skenar provokimi, në miniaturë Sali Berisha kopjoi skenarin e Tom Doshit më 21 Janar, por unë nuk iu përgjigja, siç u përgjigj Sali Berisha më 21 Janar.

Ne do të ruajmë qetësinë, por do të kemi vendosmërinë totale për të mbrojtur interesin më të mirë të demokratëve, duke ruajtur qetësinë, maturinë, por duke mos lejuar, asnjë horr, asnjë trafikant, asnjë hiç të pasuruar në 8 vitet e qeverisjes së Berishës, të vijë këtu për të marrë nëpër këmbë dinjitetin e demokratëve.

Për këtë të jeni të sigurt, do ta bëjmë me të gjitha ato virtyte që na karakterizojnë”.