• 10/06/2023

10 serialet më të bukura në histori

 10 serialet më të bukura në histori

Një analizë ka përcaktuar se cilët janë 10 serialet më të mira në histori.

Analiza në fjalë është e thjeshtë: janë marrë rezultatet mesatare të portaleve si IMDb, Rotten Tomatoes, Metacritic dhe disa të tjera, duke përfshirë vlerësimet e kritikëve dhe të përdoruesve.

Në fotogalerinë e mëposhtme ju tregojmë se kush janë vlerësuar si më të mirët, duke nisur nga vendi i dhjetë.

10 – Peacky Blinders

9 – Sherlock

8 – Stranger Things

7 – Better Call Saul

6 – The Wire

5 – Band of Brothers

4 – The Sopranos

3 – Chernobyl

2 – Game of Thrones

1 – Breaking Bad

Të ngjashme